NHG keurmerk

Huisartsenpraktijk Deunisvelt

Praktijkinformatie

In 1990 is na pensionering van huisarts J. ten Hoeve zijn praktijk voortgezet door het huisartsenechtpaar Duco Visser en Yolande Bezuijen. In het jaar 2000 sloot huisarts Johan Attema zich aan en ging de praktijk verder onder de naam “Huisartsenpraktijk Deunisvelt”.

De naam “Duenisvelt” is een historische naam van één van de landerijen die zich in de 19e eeuw bevond op de plek van de huidige wijk “Zandevelt”.

Wegens ruimtegebrek in het praktijkpand aan de Obrechtlaan is de praktijk in 2002 verhuisd naar de huidige lokatie aan het Zandeveltplein.

Huisartsen

Huisartsenpraktijk Deunisvelt bestaat uit een een maatschap van drie huisartsen.

Johan Attema

Johan Attema

BIG-nummer: 59041687201

Yolande Bezuijen

Yolande Bezuijen

BIG-nummer: 59019974001

Duco Visser

Duco Visser

BIG-nummer: 19024611101

Op maandag, dinsdag en vrijdag is huisarts Liselot Kips in de praktijk aanwezig. Op woensdag en donderdag is huisarts Aileen Meinderts aanwezig.

Liselot Kips

Liselot Kips

BIG-nummer: 59918647901

Aileen Meinderts

Aileen Meinderts

BIG-nummer: 69919241801

In principe kunt u elk van de huisartsen treffen op het spreekuur of tijdens een visite. Indien u dit wenst, kunt u bij het maken van een afspraak aangeven welke arts uw voorkeur heeft voor het probleem dat u wilt bespreken. De assistente zal hiermee zoveel mogelijk rekening houden in de agenda.

Huisarts in Opleiding

Onze praktijk is opleidingsplek voor nieuwe huisartsen. Hiervoor werkt de praktijk samen met de Huisartsenopleiding van de Universiteit Leiden. In onze praktijk is Duco Visser huisartsopleider. Een huisarts in opleiding (aios) werkt steeds een jaar lang onder supervisie van de artsen in onze praktijk mee. De huisarts in opleiding heeft een eigen spreekuur en bespreekt zijn/haar werkzaamheden na met de huisarts-opleider. Voor de opleiding is het soms nodig dat er spreekuurcontacten op video worden vastgelegd om achteraf met de opleider te bespreken. De huisarts in opleiding zal u hiervoor altijd vooraf om toestemming vragen.

Milou Peters

Milou Peters

Assistentes

De doktersassistentes hebben een belangrijke plaats in de huisartsenpraktijk. Ze zijn voor u meestal het eerste aanspreekpunt. Op dit moment werken er vijf assistentes in de praktijk.

Heleen Steenks

Heleen Steenks

Tineke Mos

Tineke Mos

Lisa Hogervorst

Lisa Hogervorst

Denise Leerdam

Denise Leerdam

Lianne van der Ende

Lianne van der Ende

Corjana Barendse

Corjana Barendse

De assistentes staan u te woord via de telefoon en bij de balie. Zij regelen de afspraken, recepten, verwijskaarten, machtigingen en taxibriefjes. Zij doen verder urine-onderzoek en zwangerschapstesten. De assistentes hebben ook eigen spreekuren. U kunt bij hen terecht voor onder andere; oren uitspuiten, bloeddruk meten, hartfilmpjes (ECG’s) maken, bloedsuiker meten, uitstrijkjes maken, hechtingen verwijderen, wondbehandeling, behandeling van wratten en injecties geven.

Praktijkondersteuner-Somatiek

Een Praktijkondersteuner-Somatiek heeft als taak om op geprotocolleerde wijze de zorg en controle uit te voeren van patienten met suikerziekte, longziekten (astma en COPD), hart- en vaatziekten en kwetsbare ouderen. Dit alles onder supervisie van de huisartsen.

Margreet Bergman

Margreet Bergman

Praktijkondersteuner-GGZ

Een Praktijkondersteuner-GGZ begeleidt patiënten met psychische klachten, zoals bijvoorbeeld somberheid en angst. Via de assistente kan bij hen een afspraak worden gemaakt.

Nando van Hagen

Nando van Hagen

Rian Nauta

Rian Nauta

Naast hun werk bij ons in de huisartsenpraktijk werken zij ook bij de GGZ Delfland.

Zorgplein Westland

In het zelfde praktijkpand is naast huisartsenpraktijk Deunisvelt ook huisartsenpraktijk Dupuis gevestigd.

In 2007 hebben Apotheek de Klipper en Fysio+Zo (voormalig Fysiotherapie Marktplein) op het Zandeveltplein hun intrek genomen. Momenteel zijn er ongeveer 15 disciplines uit de gezondheidszorg werkzaam op het Zandeveltplein.